NB: Onderstaande geldt vanaf september 2017. Ben je op dit moment bij ons onder zorg, dan kun je vanzelfsprekend gewoon rekenen op de zorg zoals je die van ons gewend bent. Voor jou verandert er niets.


In september stoppen we met Springtij. Dat betekent dat we vanaf nu geen nieuwe cliënten meer zullen aannemen.


De huidige regelgeving in de verloskunde en de toekomstplannen wat betreft controle en financiering zorgen ervoor dat wij niet meer zo kunnen praktiseren als we jarenlang met trots gedaan hebben.


De afgelopen tijd hebben wij ons hard gemaakt voor behoud van datgene, wat volgens ons vanzelfsprekend zou moeten zijn in de zorg. Dat kwam in de praktijk vooral neer op het tegenhouden van onzin die niets met zorg van doen heeft.

We hielden op deze manier weinig energie over voor vernieuwing.

Dat willen we graag anders.


Wat we wel willen is onze kennis en kunde inzetten om zwangeren en zorgverleners te bereiken met onze ideeën over zorg. We gaan samen met collega Majanka Boddé trainingen en cursussen organiseren in het nieuwe ‘schooljaar’.


We willen iedereen bedanken die we mochten bijstaan tijdens een uniek deel van hun leven. Het is niet in woorden te vatten hoe dankbaar we zijn voor het vertrouwen dat jullie in ons stelden.

We hebben veel van jullie geleerd.


Mocht je meer willen weten dan kun je ons altijd bellen of mailen.

Ook als we je kunnen helpen bij het zoeken naar een passende verloskundige horen we het heel graag.

© Springtij 2017